MATERIJALI BENČMARKING

Baner

MATERIJALI MONITORING

Baner
Inter-institucionalna profesionalna mreža u sektoru voda Srbije
2010-06-17 - BEČEJ - SEMINAR O SMANJENJU GUBITAKA VODE U VODOVODIMA PDF Štampa El. pošta
U periodu od 17. juna do 2. jula ove godine, JP "Vodokanal" Bečej je bio domaćin praktične obuke "Analiza, kontrola i smanjenje gubitaka vode na primeru vodovoda u Bečeju", koja je obuhvatila teorijski deo, ali i praktičan rad na terenu kroz vršenje konkretnih merenja neophodnih za realno sagledavanje gubitaka vode. Obuku je organizovana u saradnji sa IPM - Inter-institucionalnom profesionalnom mrežom u sektoru voda Srbije, i projektom Nemačke organizacije za tehničku saradnju GTZ "Jačanje lokalne samouprave" (GTZ-JLS).

Učesnici obuke o gubicima vode održane u Bečeju
Opširnije...
 
2010-05-05 - POTPISAN SPORAZUM O MEĐUOPŠTINSKOJ SARADNJI U SEKTORU VODA PDF Štampa El. pošta

Dana 05. maja 2010. godine, na VIII sednici Saveta Južnobačkog okruga, predstavnici 11 opština ovog okuga potpisali su sporazum o Međuopštinskoj saradnji na realizaciji projekta "Formiranje i obuka međuopštinskog radnog tima za kontrolu i smanjenje gubitka vode u Južnobačkom upravnom okrugu". Projekat će najvećim delom biti finansiran od strane GTZ projekta "Jačanje lokalne samouprave", a biće izveden u partnerstvu sa Južnobačkim upravnim okrugom i u saradnji sa Inter-institucionalnom profesionalnom mrežom u sektoru voda Srbije (IPM).

Izveštaj Radio Televizije Vojvodine

Opširnije...
 
2010-04-12 - Iniciranje međuopštinske saradnje u upravljanju vodama u Južnobačkom okrugu PDF Štampa El. pošta

Dana 12. aprila 2010. godine održan je prvi pripremni sastanak na temu smanjenja gubitka vode u organizaciji Južnobačkog upravnog okruga i Nemačke organizacije za tehničku saradnju (GTZ). Kao glavni partneri u realizaciji projkta, na sastanku su učestvovali i svi članovi uprvanog odbora IPM. Takođe, na sastanku su učestvovali i drugi članovi IPM, među kojima i Aleksandar Zec, prvi student u mreži.

Opširnije...
 
2010-03-22 - UGOVOR O LOKALNOJ DONACIJI PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta "Jačanje lokalne samouprave" Nemačke organizacije za tehničku saradnju GTZ, dana 22.03.2010. godine potpisan je ugovor o lokalnoj donaciji između Inter-institucionalne profesionalne mreže u sektoru voda Srbije i GTZ-a.

Donacija će se koristiti radi realizacije plana i programa IPM-a za 2010.godinu i to u vrednosti od 19.750 . U okviru aktivnosti za 2010.godinu planiraju se obuke iz oblasti detekcije gubitaka u vodovodnoj mreži, formiranje najmanje jednog međuopštinskog tima za detekciju gubitaka, studijska putovanja, treninzi trenera, seminari, konferencije i slične svrhe...

 
2010-03-09 - Održan drugi sastanak upravnog odbora IPM PDF Štampa El. pošta

Dana 9. marta 2010. godine, u prostorijama GTZ projekta "Jačanje lokalne samouprave" (GTZ-JLS) održan je drugi sastanak upravnog odbora Inter-institucionalne profesionalne mreže u sektoru voda Srbije.

Sastanku su, pored članova upravnog odbora, prisustvovali i predstavnici GTZ projekta, KfW banke, Švedske ambasade, a diskutovalo se o daljim koracima u radu IPM-a.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Strana 8 od 9
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Inter-institucionalna profesionalna mreža u sektoru voda Srbije
Ul.13.oktobra br 7
35230 Ćuprija
Srbija

Tel / fax. +381 35 8871083
Mob. +381 69 1229 542

E-mail: office@ipm.org.rs
www.ipm.org.rs

Valid XHTML 1.0 Transitional CSS ist valide!